De Kostendrukkers BV

De Kostendrukkers is in 1976 opgericht in Rotterdam als een kleine drukkerij voor zakelijk drukwerk. In 1980 zijn we begonnen met het produceren van zelfklevende etiketten. Korte tijd later zijn we ons eveneens gaan toeleggen op de productie van zelfklevende booklet etiketten, iets wat in de loop der jaren is uitgegroeid tot onze kernkracht.

Daarnaast hebben wij ons in de laatste jaren ontwikkeld tot een begrip op het gebied van gevaars- en behandelingsetiketten, welke wij uit voorraad leveren vanuit onze webshop.

Opgegroeid tussen de chemische bedrijven in en rondom Rotterdam, mogen wij ons inmiddels voor vele (agro)chemische bedrijven tot één van de vaste leveranciers rekenen. Niet alleen in Nederland; wij hebben onze vleugels in de afgelopen jaren internationaal uitgeslagen.

Onze klanten zorgen voor de beste reclame. Wij durven dan ook met een gerust hart te stellen dat wij toonaangevend zijn op het gebied van etiketten en booklet labels voor de chemische industrie.

Etiketten

Bent u op zoek naar een betrouwbare en flexibele partner voor het drukken van uw zelfklevende etiketten? Dan bent u bij De Kostendrukkers aan het juiste adres! Met inmiddels 50 gemotiveerde medewerkers en ruim 40 jaar ervaring zijn wij uitgegroeid tot een waar begrip in de zelfklevende etikettenmarkt. Onze etiketten vinden dan ook dagelijks hun weg naar klanten in heel Europa. Wij zijn gespecialiseerd in zelfklevende etiketten en Multilayer labels, zoals Booklet labels, Duo- en Triple-labels